כשתצטרפו למועדון חברים של ערוץ, תקבלו גישה להטבות בלעדיות רק לחברי המועדון בערוץ. אם היוצרים מציעים יותר מרמה אחת בתוכנית מועדון החברים, תקבלו הטבות שונות לחברי מועדון בלבד בהתאם לרמה שאליה תצטרפו. לכל רמה יש מחיר שונה וההטבות מצטברות ככל שעולים ברמות. המשמעות היא שאם תצטרפו לרמה היקרה ביותר, תקבלו גישה גם להטבות שכלולות ברמות הנמוכות יותר.
ההטבות שתקבלו בכל רמה שונות מערוץ לערוץ. כדי לראות את ההטבות השונות שזמינות לערוץ, לחצו על להצטרפות. אם אתם כבר חברי מועדון, תוכלו לעבור לדף הבית של הערוץ ולבחור באפשרות הטבות.
הטבות לחברי המועדון של הערוץ
יש הרבה הטבות לחברי מועדון בלבד שיוצרים יכולים להעניק כחלק מתוכנית מועדון החברים.
ההטבות לחברי המועדון של הערוץ
אם היוצר הפעיל את האפשרות לשימוש בתכונה, אלה כמה מההטבות שתוכלו ליהנות מהן אם תצטרפו לתוכנית מועדון החברים של הערוץ:
- תגים של הערוץ: תג מועדון החברים, שהוא תג בלעדי וגלוי לכולם, יופיע לצד שם הערוץ שלכם בכל התגובות שתפרסמו, ובכל הצ'אטים שלכם בשידור חי בערוץ.
- בחלק מהערוצים, התג ישקף את הוותק שלכם כחברי מועדון באמצעות תגי ברירת מחדל בצבעים שונים או תגים מותאמים אישית.
- פוסטים בלעדיים למועדון: אתם יכולים לראות פוסטים בלעדיים לחברי מועדון בכרטיסייה "פוסטים" בערוץ. תוכן בלעדי מתויג בכיתוב "חברי מועדון בלבד", והוא כולל פוסטים כתובים, קובצי GIF, סקרים, סרטונים ועוד.
- סמלי אמוג'י מותאמים אישית: אם היוצרים יעלו סמלי אמוג'י בלעדיים למועדון, חברים יוכלו להשתמש בהם בתגובות לסרטונים ובצ'אטים בשידור חי בערוץ. שם המשפחה שהיוצרים בחרו ישמש להשלמה אוטומטית של סמלי אמוג'י בצ'אט בשידור חי.
- גישה מוקדמת לסרטונים חדשים: יוצרים יכולים להעלות תוכן שזמין רק לחברי המועדון לפרק זמן מסוים, לפני שהגישה נפתחת לכולם. תהיה לכם האפשרות להיות הראשונים שרואים את התוכן ומגיבים עליו.
- צ'אט בשידור חי בלעדי למועדון: במהלך שידורים חיים גלויים לכולם, היוצרים יכולים להגביל את הצ'אט רק לחברי המועדון. במצב הזה, כולם יוכלו לצפות בשידור החי, אבל רק חברי המועדון יוכלו לפרסם הודעות בצ'אט.
- שידורים חיים בלעדיים למועדון: שידורים חיים בלעדיים זמינים רק לחברי המועדון ברמות המתאימות.
- הודעות צ'אט של חברי מועדון שהגיעו לציון דרך: על כל חודש של חברות במועדון תקבלו אפשרות לשלוח הודעת צ'אט אחת. ההטבה הזו תהיה זמינה החל מחודש החברות השני ברציפות. הודעות צ'אט של חברי מועדון שהגיעו לציון דרך הן הודעות מיוחדות ומודגשות שאפשר להשתמש בהן בצ'אט בשידור חי ובשידורי בכורה. ההודעות המיוחדות האלה מציינות בהדגשה את משך הזמן של החברות שלכם במועדון של הערוץ והן גלויות לכל הצופים.
- מדף הכרת תודה לחברי המועדון: אם היוצרים הפעילו את ההטבה הזו, הדמות שלכם תופיע לצד הדמויות של חברי מועדון פעילים אחרים בדף של הערוץ. המדף הזה הוא הדרך של היוצרים להודות לכם על החברות במועדון של הערוץ, בצורה שתהיה גלויה לכולם. אם תבטלו את החברות במועדון, הדמות שלכם לא תוצג יותר במדף.
- סרטוני Shorts בלעדיים למועדון: סרטוני Shorts בלעדיים שזמינים לצפייה רק לחברי המועדון. סרטוני Shorts שמיועדים לחברי מועדון בלבד מופיעים בפיד Shorts, בפיד הבית ובקטע ההצעות לצפייה.
- סרטונים בלעדיים למועדון: סרטונים בלעדיים זמינים לצפייה רק לחברי המועדון ברמות המתאימות. כולם יכולים למצוא סרטון בלעדי למועדון, אבל רק חברים ברמות המתאימות יכולים לצפות בו. אפשר למצוא את הסרטונים האלה בכרטיסיות "מועדון החברים", "תוכן" ו"פוסטים" בערוץ. יכול להיות שהסרטונים האלה יופיעו גם בפיד הבית ובפיד המינויים.
- הודעה על הצטרפות של חברי מועדון חדשים: כשאתם מצטרפים למועדון החברים במהלך שידור חי בערוץ, בצ'אט בשידור החי מופיעה הודעה בצבע ירוק בהיר – "חבר/ה חדש/ה במועדון". בנוסף, תמונת הפרופיל שלכם תוצמד לחלק העליון של חלון הצ'אט למשך 5 דקות.
- הטבות נוספות מהיוצרים: אם יש הטבות בלעדיות נוספות מהיוצרים, יכול להיות שתקבלו גישה גם אליהן.
דיווח על הטבות פגומות או בלתי הולמות
אם אתם לא חברים במועדון של הערוץ:
- עוברים לדף הבית של הערוץ ולוחצים על להצטרפות.
- לוחצים על דיווח על הטבות במסך מועדון החברים.
אם אתם כבר חברים במועדון של הערוץ:
- עוברים לדף הבית של הערוץ.
- לוחצים על הטבות.
בקשה להחזר כספי על הטבות פגומות או בלתי הולמות
ניהול ההתראות לגבי ההטבות למועדון החברים של הערוץ
בתור חברים במועדון של הערוץ, אתם יכולים למצוא תוכן בלעדי למועדון (MOC) בכרטיסיות "פוסטים" ו"מועדון החברים" או בכרטיסייה "תוכן" של הערוץ. יכול להיות שהתוכן הבלעדי למועדון יופיע גם בפיד הבית ובפיד המינויים.
נשלח לכם התראות או אימיילים כדי להודיע לכם כשבעלי הערוץ:
- יוצרים פוסט חדש לחברי מועדון בלבד
- מעלים סרטון בלעדי חדש לחברי המועדון
- מתחילים שידור חי לחברי המועדון בלבד
- מתזמנים שידור חי לחברי המועדון בלבד שיתחיל תוך 30 דקות
השבתת ההתראות
אם אתם לא רוצים לקבל עדכונים על תוכן חדש שהוא בלעדי למועדון, אתם יכולים לבטל את ההסכמה לקבל התראות ואימיילים מערוץ מסוים, או להשבית את כל ההתראות.
ביטול ההסכמה לקבל התראות ואימיילים מערוצים ספציפיים
- כדי לבטל את ההסכמה לקבל התראות על תוכן בלעדי למועדון: עוברים אל הגדרות
התראות
מעבירים את המתג שליד "חברי מועדון בלבד" למצב מושבת.
- כדי לבטל את ההסכמה לקבל אימיילים על תוכן בלעדי למועדון: לוחצים על הקישור "ביטול ההרשמה" באחד האימיילים הבלעדיים לחברי המועדון. אם רוצים להירשם מחדש כדי לקבל התראות באימייל, עוברים אל הגדרות
התראות
בקטע "התראות באימייל", לוחצים על "אימיילים שהוסרו מרשימת תפוצה" ובוחרים את האימיילים שרוצים לקבל.
- כדי לבטל את ההסכמה לקבל התראות מערוץ ספציפי: עוברים לערוץ שנרשמתם אליו
התראות
בכלל לא
. הפעולה הזו תשבית את כל ההתראות לגבי הערוץ הזה, לא רק לגבי התוכן הבלעדי למועדון.
השבתת כל ההתראות בחשבון
פרטי תשלום ופרטי חיוב
מידע על פרטיות
אחרי שמצטרפים לערוץ, הפרטים הבאים יהיו גלויים לכולם ב-YouTube ויכול להיות שבעלי הערוץ ישתפו אותם עם חברות צד שלישי כדי להעניק הטבות:
- כתובת ה-URL של הערוץ
- שם הערוץ שלכם ב-YouTube
- תמונת הפרופיל
- מועד ההצטרפות לערוץ כחברי מועדון
- רמת החברות שלכם במועדון
איזה שימוש ייעשה במידע שלכם
- לכל חברי המועדון יש תג גלוי שמוצג לצד שם הערוץ בתגובות ובצ'אט.
- אם הצטרפתם כחברי מועדון במהלך שידור חי בערוץ, תוצג הודעת "חבר/ה חדש/ה במועדון" בצבע ירוק בהיר בצ'אט בשידור חי. בנוסף, תמונת הפרופיל שלכם תוצמד לחלק העליון של חלון הצ'אט בשידור חי למשך 5 דקות, ויכול להיות שיוצג שם הערוץ.
- בעלי ערוצים מסוימים עשויים להוסיף את הפרטים שלכם לרשימת התודות בסרטונים שלהם, או למדף הכרת התודה לחברי מועדון.
- בעלי ערוצים מסוימים עשויים לשתף את הפרטים שלכם כדי לספק שירות מסוים (לדוגמה: גישה לחברים בלבד לחדר צ'אט שמתארח בפלטפורמה של חברת צד שלישי).
בדיקת סטטוס הגישה של אתר או אפליקציה של צד שלישי והסרת הגישה
- נכנסים לחשבון Google.
- בחלונית הניווט שמימין, בוחרים באפשרות אבטחה.
- בחלונית "אפליקציות של צדדים שלישיים עם גישה לחשבון", בוחרים באפשרות ניהול גישה של צד שלישי.
- בוחרים באתר או באפליקציה שרוצים להסיר.
- בוחרים באפשרות הסרת גישה.
דיווח על אתר או אפליקציה של צד שלישי
- נכנסים לחשבון Google.
- בחשבון Google, עוברים לקטע אפליקציות שיש להן גישה לחשבון.
- בוחרים את האפליקציה שרוצים לדווח עליה
דיווח על האפליקציה.