חשוב: במוצרים מסוימים של Google, כמו Google Ads, ייתכן שתראו את סוג החשבון = "ארגון" במקום "עסק".
אם פרופיל התשלומים שלכם ב-Google רשום כפרופיל של עסק, אתם יכולים להוסיף אליו עוד משתמשים. אתם קובעים את ההרשאות שלהם, למשל אם הם יכולים להזמין משתמשים חדשים, לרכוש מוצרים או שירותים של Google בתשלום או להירשם אליהם, לצפות בהיסטוריית התשלומים או לבצע שינויים בפרופיל. אתם גם יכולים להסיר משתמשים מהפרופיל בכל שלב כדי לבטל את הגישה שלהם.
הערה: משתמשים שתוסיפו יוכלו למצוא את פרטי התשלומים שלכם. אם נרשמתם כאדם פרטי בפרופיל התשלומים שלכם ב-Google, לא תוכלו להוסיף או להסיר משתמשים וגם לא לשנות הרשאות.
עדכון הפרטים בפרופיל התשלומים
בפרופיל התשלומים, משתמשים עם הרשאת אדמין יכולים לעדכן את פרטי פרופיל התשלומים של עסק או מוכר, למשל:
- שם וכתובת
- מזהה מס
- העדפת שפה
- הוספה ועריכה של אמצעי תשלום
לקוחות Google Ads עם הרשאת אדמין או הרשאת גישה לנתוני חיוב בלבד בחשבון Google Ads יכולים לבצע את השינויים האלה גם אם הם לא משתמשים בפרופיל התשלומים. מידע נוסף על רמות גישה ב-Google Ads
הוספת משתמש לפרופיל תשלומים
אם יש לכם הרשאת אדמין או הרשאה לניהול משתמשים בפרופיל תשלומים של עסק או של מוכר, אתם יכולים להוסיף משתמש לפרופיל התשלומים באופן הבא:
- נכנסים למרכז התשלומים של Google.
- בחלק העליון, לוחצים על הגדרות.
- בקטע 'משתמשים בפרופיל התשלומים', לוחצים על ניהול משתמשים בפרופיל התשלומים.
- בוחרים באפשרות הוספת משתמש חדש.
- מזינים את שם המשתמש ואת כתובת האימייל שלו.
- כדי לבחור את ההרשאות של המשתמש החדש, לוחצים על 'הרשאות'
. מידע נוסף על ההרשאות בפרופיל
- כדי לבחור את העדפות האימייל של המשתמש החדש, לוחצים על 'העדפות אימייל'
.
- לוחצים על שליחת הזמנה. הסטטוס של שם המשתמש יהיה "בהמתנה" עד שהוא יאשר את ההזמנה.
טיפ: משתמשים יכולים לתת למשתמשים אחרים רק הרשאות שיש להם בעצמם או הרשאות ברמה נמוכה יותר, ולהסיר רק משתמשים עם רמת הרשאה זהה או נמוכה יותר.
אישור הזמנה
כדי להשתמש בפרופיל התשלומים, המשתמש צריך לאשר את ההזמנה תוך שבועיים. כדי לאשר הזמנה, משתמשים צריכים:
- לפתוח את ההזמנה שקיבלו באימייל.
- ללחוץ על בדיקה ואישור.
- ללחוץ על אישור בתחתית המסך הבא.
שליחת הזמנה מחדש
משתמשים בפרופיל התשלומים עם הרשאת אדמין או הרשאה לניהול משתמשים יכולים לשלוח מחדש הזמנה באימייל. כדי לשלוח מחדש הזמנה למשתמש באימייל:
- נכנסים למרכז התשלומים של Google.
- בחלק העליון, לוחצים על הגדרות.
- בקטע 'משתמשים בפרופיל התשלומים', לוחצים על ניהול משתמשים בפרופיל התשלומים.
- מאתרים את המשתמש שאליו רוצים לשלוח את ההזמנה.
- לוחצים על החץ שפונה למטה
כדי לפתוח את הרשומה של המשתמש שאליו רוצים לשלוח הזמנה.
- לוחצים על שליחת הזמנה מחדש.
מידע נוסף על הסרת משתמש מפרופיל התשלומים
מידע על הגדרות אימייל והרשאות למשתמשים
כשמוסיפים משתמשים לפרופיל התשלומים, הם מקבלים מספר הרשאות. אדמינים של פרופילי תשלומים או משתמשים עם הרשאה לניהול משתמשים יכולים להוסיף אנשים אחרים לפרופיל תשלומים ששייך לעסק או למוכר. הם יכולים גם להגדיר את ההרשאות שלהם כך שתהיה להם גישה ברמות שונות לפרטי התשלומים בכל המוצרים והשירותים של Google שמקושרים לפרופיל התשלומים.
אדמינים של פרופילי תשלומים צריכים להביא בחשבון את הפרטים הבאים:
- גם אם אין לכם חשבון Google ואתם לא בוחרים הרשאות כלשהן, המשתמש יכול לקבל התראות באימייל לגבי תשלומים בכל החשבונות המקושרים.
- כדי לקבל הרשאה כלשהי מתוך ההרשאות המפורטות, למשתמש צריך להיות חשבון Google. מידע נוסף על יצירת חשבון Google
- משתמש שקיבל הרשאה כלשהי מתוך ההרשאות המפורטות, למעט הרשאת גישה לאימייל, יכול להיכנס אל מרכז התשלומים של Google ולמצוא מידע על כל מוצרי Google או השירותים של Google שמקושרים לפרופיל הזה.
אלה ההרשאות שזמינות למשתמשים בפרופיל התשלומים:
- גישה לאימייל: אם לא הגדרתם רמת הרשאה, המשתמשים מקבלים הודעות אימייל שקשורות לתשלומים, אבל לא יכולים להיכנס אל מרכז התשלומים.
- גישת קריאה: המשתמשים יכולים למצוא את כל המידע והמסמכים שקשורים לכל המוצרים המקושרים לפרופיל התשלומים.
- עריכת פרופיל התשלומים: המשתמשים יכולים לערוך את הפרטים הבאים בפרופיל התשלומים:
- שם העסק
- הכתובת
- אמצעי התשלום
- פרטי מס
- ההגדרות של חשבון התשלומים
- הרשמה ורכישה: המשתמשים יכולים להשתמש בפרופיל התשלומים כדי לקנות מוצרים או שירותים נוספים של Google, או להירשם אליהם.
טיפ: במוצרים ושירותים מסוימים, אין למשתמשים אפשרות לעבור בין כמה פרופילים.
- ניהול משתמשים: המשתמשים יכולים להוסיף, לערוך ולהסיר משתמשים בפרופיל התשלומים ולשנות את ההרשאות שלהם.
טיפ: משתמשים יכולים לתת למשתמשים אחרים רק הרשאות שיש להם בעצמם או הרשאות ברמה נמוכה יותר, ולהסיר רק משתמשים עם רמת הרשאה זהה או נמוכה יותר.
- אדמין עם כל ההרשאות: למשתמשים כאלה יש את כל רמות ההרשאה הנוכחיות והעתידיות ברגע שהן זמינות, והם יכולים להוסיף, לערוך ולנהל משתמשים בפרופיל התשלומים.
- איש קשר ראשי: לכל פרופיל תשלומים יש איש קשר ראשי אחד שמקבל את כל האימיילים לגבי תשלומים. Google תפנה לאיש הקשר הזה בכל שאלה בנושא תשלומים. לכל פרופיל חייב להיות איש קשר ראשי. אי אפשר למחוק איש קשר ראשי, אבל אפשר להקצות את התפקיד הזה למשתמש אחר. לגבי מוצרים מסוימים, יכול להיות שתישלח לאיש הקשר הראשי קבלה באימייל בכל פעם שמשתמש מבצע תשלום באמצעות הפרופיל הזה.
למוכרים זמינות גם ההרשאות הבאות:
- קריאת הזמנות רכש: המשתמשים יכולים למצוא פעילות של מוכרים.
- ניהול הזמנות רכש: המשתמשים יכולים לראות ולנהל הזמנות, החזרים כספיים וביטולים.
טיפ: משתמשים עם רמת ההרשאה הזו לא יכולים למצוא או לערוך פרטים אחרים בפרופיל.
אלה סוגי האימיילים שהמשתמשים בפרופיל התשלומים מקבלים דרך הגדרות האימייל של הפרופיל.
טיפ: בדרך כלל, קבלות של מוצרי Google נשלחות באימייל רק לחשבון Google ששימש לביצוע הרכישה. במוצרים ובשירותים מסוימים, יכול להיות שתישלח קבלה באימייל גם לאיש הקשר הראשי בפרופיל התשלומים.
אדמינים יכולים להעניק למשתמשים בפרופיל גישה להעדפות האימייל הבאות:
- אימייל לכל ההודעות בנושא תשלומים: המשתמשים יקבלו את כל הודעות האימייל לגבי תשלומים, כולל מידע מנהלי, חשבוניות, דוחות חודשיים והודעות אחרות שקשורות לעסקאות. למשל:
- מידע מנהלי והתראות, כמו אימות מוכר או טופסי מס
- חשבוניות (למשתמשים שמשלמים בחשבוניות חודשיות)
- התראות על הנפקת תשלומים למוכרים
- הודעות במקרים שבהם Google לא מצליחה לאמת חשבון באמצעות הפקדות לניסיון
- התראות על בחירת אמצעי תשלום ראשי חדש
- הודעות אימייל מנהליות לגבי תשלומים: משתמשים עם ההעדפה הזו מקבלים אימיילים בנושאים הבאים:
- הודעות על טופסי מס שקשורים לניהול החשבון
- הודעות על השעיית פרופיל
- עדכונים של התנאים וההגבלות
- הודעות על סגירת פרופיל
- לא יישלחו הודעות אימייל הנוגעות לתשלומים: משתמשים שהוגדרה להם ההעדפה הזו לא יקבלו הודעות אימייל בנוגע לפרופיל התשלומים.
שינוי הרשאות של משתמשים
כדי לשנות את הרשאות הגישה של משתמש:
- נכנסים למרכז התשלומים של Google.
- בחלק העליון, לוחצים על הגדרות.
- בקטע 'משתמשים בפרופיל התשלומים', לוחצים על ניהול משתמשים בפרופיל התשלומים.
- כדי לפתוח רשומה של משתמש, לוחצים על החץ שפונה למטה
.
- בקטע 'הרשאות', לוחצים על סמל העריכה
.
- בוחרים את סוג הרשאת הגישה של המשתמש.
- לוחצים על שמירה.
הסרת משתמש מפרופיל
בפרופילים של עסקים או של מוכרים, משתמשים עם הרשאת אדמין או הרשאה לניהול משתמשים יכולים להסיר כל משתמש אחר. כדי להסיר משתמש:
- נכנסים למרכז התשלומים של Google.
- בחלק העליון, לוחצים על הגדרות.
- בקטע 'משתמשים בפרופיל התשלומים', לוחצים על ניהול משתמשים בפרופיל התשלומים.
- כדי לפתוח את רשומת המשתמש שרוצים לערוך או להסיר, לוחצים על החץ שפונה למטה
.
- בוחרים באפשרות הסרה.
- כדי לאשר את ההסרה הסופית של המשתמש, לוחצים על כן.