חלק מהאנשים צריכים לבקש הרשאה לפני שיוכלו להצטרף לפגישת הווידאו. רוצים לדעת איך מצטרפים לפגישת וידאו?
איך מצרפים משתתפים במהלך פגישת וידאו
אפשר להזמין משתתפים להצטרף גם במהלך הפגישה. בפגישות שאורגנו באמצעות חשבונות Google אישיים, רק מארגן הפגישה יכול לאשר למשתתפים להצטרף. בפגישות שאורגנו באמצעות חשבון Google Workspace, רק משתתף מהארגון יכול לאשר למשתתף מחוץ לארגון להצטרף.
- פותחים את אפליקציית Meet
ומצטרפים לפגישה.
- לוחצים על שם הפגישה בפינה הימנית העליונה.
- כדי לשלוח את פרטי הפגישה למשתתפים נוספים, בכרטיסייה "משתתפים" לוחצים על הסמל לשיתוף ההזמנה
.
איך משתפים את ההזמנה כשאף אחד עדיין לא הצטרף
- פותחים את אפליקציית Meet
בטלפון או בטאבלט עם Android.
- מצטרפים לפגישה.
- אם אף אחד לא הצטרף, יהיה כתוב "הצטרפת לפני כולם".
- כדי לשלוח את פרטי הפגישה למשתתפים האחרים, לוחצים על "שיתוף ההזמנה"
.
איך מתְקשרים במהלך פגישה או שיחה כדי לצרף משתתף נוסף
- פותחים את אפליקציית Meet
בטלפון או בטאבלט עם Android.
- מצטרפים לפגישה או לשיחה.
- לוחצים על המסך כדי שכפתורי האפשרויות יופיעו.
- בפינה הימנית העליונה, לוחצים על שם הפגישה
הוספת אנשים
.
- בוחרים אנשים או מזינים מספר טלפון.
- לוחצים על שיחה.
הסמל "הוספת אנשים" לא יוצג במקרים הבאים:
- ההגדרה "כלי הניהול למארחים" מופעלת בפגישה ואתם לא המארחים.
- לפגישה יש הצפנה נוספת או הצפנה מצד הלקוח.
- הצטרפתם בלי להיכנס לחשבון.
- מגבלות הפגישה מונעות מכם להתקשר.
איך מסירים משתתפים במהלך פגישת וידאו
- מקישים על השם או הקוד של הפגישה בפינה הימנית העליונה.
- מקישים על סמל הפעולות
ליד המשתתף שרוצים להסיר.
- מקישים על סמל ההסרה
.
- בוחרים אחת או יותר מהאפשרויות הבאות בתיבה שנפתחת:
- כדי רק להסיר את המשתתף, בוחרים באפשרות הסרה.
- כדי להסיר את המשתתף ולדווח על שימוש לרעה, בוחרים באפשרות שליחת דיווח על שימוש לרעה.
- כדי שהמשתתף לא יוכל להצטרף מחדש לפגישה, בוחרים באפשרות חסימה.
- חשוב לדעת: כשאתם חוסמים משתמש, הוא נחסם רק מאותה פגישה ומכל הפגישות הבאות עם אותו קוד פגישה. הוא עדיין יכול להצטרף לפגישות אחרות שאתם מארחים. כדי שמשתמשים שנחסמו יוכלו להצטרף מחדש לפגישה שממנה הם נחסמו, צריך להזמין אותם ידנית מתוך הפגישה.
משתמשי Google Workspace for Education:משתתפים שבקשת ההצטרפות שלהם נדחתה פעמיים לא יכולים לשלוח בקשה נוספת לאותה פגישה. במקרים כאלה, מארגן הפגישה יכול להזמין ידנית את המשתתפים להצטרף לפגישה.
סיום הפגישה לכולם
חשוב לדעת: כדי שיהיה אפשר לסיים את הפגישה לכולם, צריך:
- להפעיל את כלי הניהול למארחים.
- להיות מארגני הפגישה או מנהלים בה, ולהשתמש במכשיר Android.
כדי לסיים את הפגישה ולהסיר אוטומטית את כל המשתתפים, לוחצים על סיום הפגישה לכולם.
שיטות מומלצות- המשתתפים יכולים להשתמש בקישור לפגישה ב-Meet שהסתיימה, אבל כדי להצטרף אליה הם צריכים לחכות שהמארח יתחיל אותה מחדש. ברגע שהמארח יצטרף, הפגישה תתחיל אוטומטית מחדש.
- אם לא רוצים שתלמידים יוכלו להשתמש בתכונה הזו כדי להתחיל או לסיים פגישות, האדמינים יכולים לבטל לתלמידים את ההרשאה "יצירת פגישות".
- בחלק מהמהדורות של Workspace, חלק מהאדמינים יכולים לסיים פגישות באמצעות הכלי לחקירת אבטחה. איך משתמשים בכלי החקירה
- בכל פעם שרוצים להיפגש עם קבוצה שונה של אנשים צריך ליצור פגישה חדשה. כשמתחילים מחדש פגישה שהסתיימה, כל המשתתפים מהפגישה הקודמת יכולים להצטרף אליה.
כדי לסיים את הפגישה לכולם:
- בתחתית המסך של Google Meet, לוחצים על הסמל "עזיבת השיחה"
.
- בתפריט שמופיע, לוחצים על סיום השיחה.
אם רק רוצים לעזוב את הפגישה בלי לסיים אותה לכולם, לוחצים על לא, אני רק רוצה לעזוב את השיחה.