נתוני מיקום נוספו לתמונות שלכם

לפעמים בתמונות מופיע מידע על המקום שבו הן צולמו. אם מצורף מיקום לתמונה, ייתכן שתוצג לך ב'מפות Google' הצעה להוסיף את התמונה לאותו מיקום.

מקורות אפשריים לנתוני מיקום

קיימים שני מקורות מרכזיים לנתוני מיקום:

  • ה-GPS של המצלמה עשוי לתעד נתוני מיקום. כדי להפסיק לתעד נתוני מיקום, תצטרכו למצוא את הוראות השימוש במצלמה או באפליקציה.
  • שירות Google Photos עשוי להוסיף מיקום לתמונות על סמך ציר הזמן ב-Google, שנשמר בחשבון Google שלכם.

הסתרת המיקום שבו צולמו כל התמונות

ניתן להסתיר את כל פרטי המיקום של תמונות:

  • ששיתפת באמצעות קישור ניתן לשיתוף באפליקציה 'תמונות Google'.
  • שיש בהן נתוני מיקום שתועדו על ידי התקן ה-GPS של המצלמה.

כדי להסתיר פרטי מיקום של תמונות, בצע את הפעולות הבאות.

  1. פותחים את 'תמונות Google' תמונות Google.
  2. בפינה הימנית העליונה מקישים על סמל התפריט תפריט ואז סמל ההגדרות הגדרות.
  3. מפעילים את האפשרות הסרת מיקום גיאוגרפי מפריטים שמשותפים באמצעות קישור.
  4. תמונות שתשתפו לא יכללו פרטי מיקום.

הערה: הסתרה של פרטי מיקום פועלת בתמונות שמשתפים באמצעות קישור ניתן לשיתוף. אם משתפים תמונה בדרך אחרת, לדוגמה אם מורידים את התמונה ושולחים אותה באימייל למישהו, היא עדיין עשויה לכלול פרטי מיקום.

יכול להיות שהדף הזה מכיל תוכן שתורגם בטכנולוגיית AI. תרגומים כאלו עלולים להכיל שגיאות.

האם המידע הועיל?

איך נוכל לשפר את המאמר?

צריכים עזרה נוספת?

תוכלו לנסות את האפשרויות הבאות:

false
חיפוש
ניקוי החיפוש
סגירת החיפוש
אפליקציות Google
התפריט הראשי
14044041784790094831
true
חיפוש במרכז העזרה
false
true
true
true
true
true
76697
false
false
false
false
false