התראה

השימוש במפתחות גישה הוא הדרך הפשוטה והמאובטחת ביותר להיכנס לחשבון . כדי להיכנס לחשבון באמצעות טביעת אצבע, סריקת פנים או שיטה לביטול נעילה, צריך ליצור מפתח גישה.

ניהול הקבוצה המשפחתית ב-Google

כמנהלים של קבוצה משפחתית, אתם יכולים להזמין עד 5 אנשים להצטרף אליה. אתם יכולים גם להסיר אנשים מהקבוצה או למחוק אותה.

מה קורה כשמצטרפים לקבוצה משפחתית ב-Google או עוזבים אותה?

הוספת חברים לקבוצה המשפחתית

אתם יכולים להוסיף חברים לקבוצה המשפחתית אם הם:

  • גרים באותה מדינה כמוכם.
  • בגיל 13 ומעלה (או הגיל הרלוונטי במדינה שלכם).
    • אפשר להוסיף ילדים מתחת לגיל 13 רק אם המנהלים של הקבוצה המשפחתית יצרו את חשבון Google המפוקח של הילד או הילדה.

כדי להוסיף חברים לקבוצה המשפחתית:

  1. עוברים אל g.co/YourFamily.
  2. לוחצים על שליחת הזמנות.
  3. ממלאים את כתובת האימייל של מי שרוצים להזמין לקבוצה המשפחתית.
  4. לוחצים על שליחה.

כדאי לדעת:

  • כשמישהו יצטרף לקבוצה המשפחתית שלכם, תקבלו התראה באימייל.
  • אם אתם הורים, אתם לא יכולים להזמין בני ובנות משפחה להצטרף כחברים לקבוצה המשפחתית, אבל אתם יכולים ליצור ולעדכן חשבונות של ילדים.
  • יש דרישות נוספות למינוי המשפחתי ל-YouTube. איך מגדירים ומנהלים מינוי משפחתי ל-YouTube
  • יש הגבלה על מספר ההזמנות לקבוצה המשפחתית שאפשר לשלוח בחודש. אם שלחתם יותר מדי הזמנות וקיבלתם הודעת שגיאה, נסו שוב בעוד כמה שבועות.

הסרת חברים מהקבוצה המשפחתית

חשוב:

כדי להסיר משתמשים אחרים מהקבוצה המשפחתית:

  1. עוברים אל g.co/YourFamily.
  2. בוחרים את החבר או החברה בקבוצה המשפחתית שרוצים להסיר.
  3. לוחצים על הסרה מהקבוצה המשפחתית ואז הסרה.
מה קורה כשמסירים מישהו מהקבוצה המשפחתית

האנשים שתסירו מהקבוצה המשפחתית:

  • יוכלו להמשיך להשתמש בחשבון Google שלהם ובתוכן במכשירים שלהם שנרכש באמצעי התשלום המשפחתי.
  • לא יוכלו לבצע רכישות חדשות באמצעי התשלום המשפחתי או לגשת לשירותים שמשותפים לקבוצה המשפחתית.
  • יקבלו התראה באימייל לגבי ההסרה מהקבוצה.
  • לא תהיה להם יותר גישה לפריטים בספרייה המשפחתית.
  • אם לקבוצה המשפחתית יש מינוי משותף ב-Google One, לא תהיה להם יותר גישה לנפח האחסון המשותף.
    • אם נפח האחסון שלהם יתמלא, הקבצים שלהם ימשיכו להישמר אבל הם לא יוכלו לשמור פריטים חדשים. מה קורה כשנפח האחסון מתמלא
    • הם לא יוכלו יותר ליהנות מההטבות הנוספות למנויים ולא יוכלו לשוחח עם מומחים של Google.

אם החברים שרוצים להסיר:

  • שילמו על רכישה באמצעי התשלום המשפחתי והיא כבר בטיפול: החיוב עדיין יתבצע, אבל אפשר לבקש החזר כספי על רכישות לא רצויות או רכישות שבוצעו בטעות.
  • הוסיפו תוכן לספרייה המשפחתית: אם הגדרתם בקבוצה ספרייה משפחתית של Google Play, כל התוכן שהם הוסיפו יוסר מהספרייה ושאר החברים בקבוצה המשפחתית לא יוכלו לגשת לתוכן הזה.

מחיקת הקבוצה המשפחתית

חשוב לדעת: כדי למחוק את הקבוצה המשפחתית, קודם צריך להעביר את הפיקוח על חשבונות של ילדים מתחת לגיל 13 (או הגיל הרלוונטי במדינה שלכם) בקבוצה המשפחתית או למחוק את חשבונות Google של הילדים שנמצאים בפיקוח. אם יש בקבוצה משתמשים בפיקוח שעברו את גיל 13 (או הגיל הרלוונטי במדינה שלכם), קודם צריך להפסיק את הפיקוח.

מנהלים של קבוצות משפחתיות יכולים למחוק את הקבוצה שלהם.

  1. עוברים אל g.co/YourFamily.
  2. מחפשים את האפשרות מחיקת הקבוצה המשפחתית ולוחצים עליה.
מה קורה כשמוחקים את הקבוצה המשפחתית

חשוב: אחרי שמוחקים קבוצה משפחתית, אי אפשר לשחזר אותה.

  • מבוגרים ומשתמשים בפיקוח בני 13 ומעלה (או בגיל הרלוונטי במדינה שלכם) בקבוצה המשפחתית יוכלו להמשיך להשתמש בחשבונות שלהם ב-Google ובתוכן במכשירים שלהם שנרכש באמצעי התשלום המשפחתי.
  • אם החברים בקבוצה המשפחתית שילמו על רכישה באמצעי התשלום המשפחתי והיא כבר בטיפול, אמצעי התשלום עדיין יחויב אבל אפשר לבקש החזר כספי על רכישות לא רצויות או רכישות שבוצעו בטעות.
  • אם הגדרתם בקבוצה ספרייה משפחתית של Google Play, כל החברים בקבוצה המשפחתית לא יוכלו לגשת יותר לתוכן שחברים אחרים הוסיפו אליה.
  • אם נרשמתם למינוי משפחתי (כמו המינוי של YouTube Premium או Google One), החברים בקבוצה המשפחתית לא יוכלו לגשת יותר לשירות הזה.
  • אם לקבוצה המשפחתית יש מינוי משותף ב-Google One, החברים בקבוצה לא יוכלו יותר לגשת לנפח האחסון המשותף.
    • אם נפח האחסון של החברים בקבוצה המשפחתית יתמלא, הקבצים שלהם ימשיכו להישמר אבל הם לא יוכלו לשמור פריטים חדשים. מה קורה כשנפח האחסון מתמלא
    • כל החברים בקבוצה המשפחתית לא יוכלו יותר ליהנות מההטבות הנוספות למנויים ולא יוכלו לשוחח עם מומחים של Google.
  • אם תמחקו את הקבוצה המשפחתית, תוכלו ליצור קבוצה משפחתית חדשה או להצטרף לקבוצה משפחתית קיימת רק פעם אחת ב-12 החודשים הבאים.
  • אתם יכולים לבדוק אם יש לכם נפח אחסון משותף בכתובת g.co/YourFamily בקטע "נפח אחסון והטבות פרימיום".

מקורות מידע שקשורים לנושא

יכול להיות שהדף הזה מכיל תוכן שתורגם בטכנולוגיית AI. תרגומים כאלו עלולים להכיל שגיאות.
חיפוש
ניקוי החיפוש
סגירת החיפוש
אפליקציות Google
התפריט הראשי
3116904338331337504
true
חיפוש במרכז העזרה
false
true
true
true
true
true
5044059
false
false
false
false
false