ילדים שיש להם חשבון Google יכולים להשתמש באפליקציית Google Photos כדי לשמור ולשתף תמונות.
הסבר על אפליקציית Google Photos
מרוב הבחינות, אפליקציית Google Photos פועלת באופן דומה בחשבונות של ילדים ומבוגרים. יש רק כמה הבדלים לגבי ילדים מתחת לגיל 13. למשל:
- ההורים יכולים להשבית את השיתוף דרך Google Photos.
- חשוב לדעת: ההגדרה הזו לא זמינה למשתמשים שהפיקוח נוסף לחשבונם.
- התכונה 'קיבוץ תמונות פנים' מושבתת, כך שהילדים לא יכולים לחפש אנשים ספציפיים בספריית התמונות.
הפעלה והשבתה של היכולת לשתף תמונות
אם יצרתם חשבון Google לילד או ילדה מתחת לגיל 13 (או הגיל שנקבע במדינה שלכם), אתם יכולים להשתמש ב-Family Link כדי לנהל את הגדרות השיתוף שלהם ב-Google Photos. אם אתם משביתים את היכולת לשתף תמונות, הילד או הילדה לא יוכלו להשתמש בלחצן השיתוף ב-Google Photos. בנוסף, כל תמונה וסרטון שהם הוסיפו לאלבומים משותפים או לשיחות ב-Google Photos יוסרו. אבל הם עדיין יוכלו לשתף תמונות באמצעות אפליקציות אחרות, כמו Gmail.
כדי לעבור ישירות להגדרה הזו באפליקציה, מקישים על הלחצן שכאן:
- פותחים את אפליקציית Family Link
.
- בוחרים את הילד או הילדה.
- מקישים על אמצעי בקרה
Google Photos.
- מפעילים או משביתים את ההגדרה שיתוף תמונות.
טיפים:
- ההגדרות לא ישתנו גם אם לילד או לילדה שלכם יש אפשרות לשלוט בהגדרות החשבון שלהם. אנחנו ממליצים להורים לוודא שההגדרות נכונות אחרי השינוי של אמצעי הבקרה הזה.
- אפשר לנהל את ההגדרות האלה גם בכתובת g.co/YourFamily.